Artiklar

Musik till vigsel – Hur kan man tänka och göra sina val?

Att välja musik och repertoar till sin vigsel kan innebära olika känslor beroende på vem eller vilket par man pratar med. För någon är det en stressfaktor av rang och något nödvändigt ont och för en annan rent av den roligaste delen av planeringen inför bröllopet.

Läs mer

Vilken typ av musik ska vi ha på vår bröllopsdag och varför?

Det är i början av, enligt mig årets bästa månad, juni. Hela sommaren ligger framför oss, sol och värme börjar hitta tillbaka till vår frusna del av världen. Undertecknad har för ett par dagar sedan precis fått sin första dos vaccin och det märks i stort att vaccineringskampanjen är igång. Folk är på gott humör, bilder av vaccinationsintyg är vanliga i sociala medier. Människor kan med tillförsikt äntligen se fram emot en tid där vi så smått kan återgå till något som liknar en normal tillvaro. Detta märker vi också genom att mängden förfrågningar runt musik för vigsel, mingel och fest ökar.

Läs mer

Sångare och basist på scen

Vad kostar livemusik på bröllop och varför?

Ni har tagit ett av era livs största beslut, att ingå äktenskap med varandra – ett stort grattis till er! Det är mycket som ska planeras och ni har många delar att ta ställning till, många viktiga beslut att fatta. Kostnaderna är många och kan bli stora och att hålla sig till en uppsatt budget kan vara utmanande. Kläder, blommor, mat, dryck, fotograf, och så just det...musiken!

Läs mer

Bokningsagent för livemusik till livets viktigaste dag – ert bröllop

Musikbranschen… ett myller av olika komponenter. Svåra, för att inte säga omöjliga, att särskilja från varandra. Som ett kluster av oskiljaktiga delar som på olika sätt är beroende av varandra. Artister, ljus- och ljudtekniker, managers, förlag, distributörer, scentekniker, producenter med flera. Och så då vi agenter. Varför behövs agenter och vad gör vi egentligen?

Läs mer

Framtidens musikbransch

Musik Handshake öppnar upp dörrarna för externa finansiärer för att i sin tur ta sin rättfärdige plats bland stora bokningsbolag.

Läs mer

Sofia & The Steel String Pickers

Music Handshake - Ny Airbnb för livemusik!

Äntligen öppnar den nya marknadsplatsen Music Handshake portarna för omvärlden. Music Handshake är en digital plattform som förmedlar livemusik för alla tillfällen och skapar ett tryggare affärsklimat för både artister och arrangörer.

Läs mer

Okänd titel

00:00

00:00