Music Handshake inleder samarbete med Atelier M&K

Ett exklusivt och personligt bröllop med färre och lättare förberedelser. Lägg därtill ett smidigt och tryggt förfarande att boka rätt artist till vigseln. Music Handshake inleder nu ett samarbete med Atelier M&K.

Det blir lätt så att ett vackert bröllop kräver månader av planering, en stor budget och massa förberedelser kring logistiken men tack vare Atelier M&K’s nya koncept Exklusiva pop-up vigslar är det inte längre fallet.

Nu kan ni få designen som tillhör ett fullskaligt bröllop förpackat i ett intimt format för en kostnad som är likvärdig med den för ett stadshusbröllop.

Madeleine & Karolina som driver Atelier M&K berättar:

“Det är en dröm att få planera dessa vigslar eftersom vi får möjligheten att skapa med stor kreativitet och verkligen ge paren allt det där som hör ett bröllop till utan kompromisser. Vi ser till att alla detaljer är väl genomtänkta och gör små justeringar för att det ska kännas anpassat till paret som gifter sig. Vi älskar att arbeta med detta och det är en lycka att få vara en liten del av den stora dagen”

Under pandemin såg de behovet av att anordna exklusiva men samtidigt personliga vigslar där bröllopspar inte behöver stå uppradade på kö för att säga ja till varandra. Det ledde till att de kom på konceptet med sina Exklusiva pop-up vigslar och efter 2021 års succé har de valt att fortsätta erbjuda bröllopspar denna möjlighet med en vigsel för varje säsong.

Atelier M&K’s pop-up vigslar riktar sig till de par som inte vill gifta sig i ett stadshus eller rådhus utan istället önskar säga JA till varandra på en vacker plats tillsammans med sina närmaste och samtidigt slippa onödig stress eller oro kring logistik och planering.

Vid en pop-up vigsel arrangerad av Atelier M&K ges par möjligheten att gifta sig under en personlig ceremoni, njuta av stunden med närstående och erhålla fantastiska foton att minnas dagen med.

En konsultation med Karolina och Madeleine ingår innan bokning och då gås allt inför dagen igenom, de informerar om de legala processerna och får även höra om parets förväntningar och önskemål för att kunna skapa en personlig känsla under pop-upen. Det är välplanerat, smidigt och tryggt att gifta sig under en av deras pop-up vigslar.

Själva vigslarna sker en och en, löpande under dagen och varje par får en tid tilldelad sig då allt fokus är på just dem. Det finns två alternativ att välja mellan: Magnifique och Petite.

I en pop-up vigsel ingår:

  • 45 min (Petite) eller 75 min (Magnifique)
  • En vackert dekorerad vigselplats
  • En borgerlig vigselförrättare och två vittnen
  • En personligt skapad brudbukett och corsage
  • En bröllopsfotograf som är med paret från first look till ceremonin till familjefotografering och porträttfotografering (25 högupplösta bilder i Petite och 40 högupplösta bilder i Magnifique)
  • En bröllopskoordinator
  • Alkoholfri dryck samt lättare mingel för sällskapet

Utöver allt detta har de ett flertal samarbetspartners som ger fantastiska erbjudanden. Music Handshake är en av dessa partners som gör det väldigt smidigt för paret att finna och boka rätt artist för sin vigselstund.

Boka musiker till pop-up vigseln

"Dröm att få gifta sig i en vacker miljö, bara jag och min livskamrat. Så vackert och bra arrangerat av alla inblandade. Fick snabb återkoppling kontinuerligt och blev väl omhändertagna på vår stora dag. Stort tack! Ett perfekt alternativ, kan verkligen rekommendera konceptet!”

Klara, brud pop-up vigsel Sigtunastiftelsen 2021

Madeleines och Karolinas passion är att skapa vackra miljöer och anordna exklusiva event. I grunden är Madeleine florist och Karolina bröllopskoordinator och stylist sedan många år tillbaka. De arrangerar utöver exklusiva pop-up vigslar även konceptbröllop och inspirationsevent för blivande bröllopspar samt driver ett nätverk för folk i bröllopsbranschen som kallas Bröllopskollegor.

Är ni intresserade av att höra mer om pop-up vigslar eller har ytterligare frågor är ni varmt välkomna att höra av er via Atelier M&K eller via mail info@byateliermk.com.

Skriven av

Atelier M&K

Exklusiva pop-up vigslar, event och workshops

Okänd titel

00:00

00:00