Om oss

Livefair AB etablerades 2019 med ambitionen att revolutionera livemusikindustrin genom att introducera mer trygghet, smidighet och seriositet. Vårt initiativ, Music Handshake, är en marknadsplats som förenar arrangörer och artister på ett effektivt och säkert sätt. Med rötter i Kungl. Musikhögskolan, där många av våra grundare är alumner, strävar vi efter att underlätta för både arrangörer och musiker.

För arrangörer erbjuder Music Handshake en unik möjlighet att enkelt hitta och boka professionella musiker för alla typer av evenemang. Vår plattform ger tillgång till ett brett utbud av musiker inom olika genrer, vilket öppnar upp för musikalisk mångfald och unika framträdanden. Oavsett om du behöver en tvärflöjt-solist för ditt nästa mingelevent eller en jazzkvintett för en större fest, hittar du det hos oss.

För artister fungerar Music Handshake som en väg till ett hållbart och långsiktigt frilansliv. Vi vet att många musiker ofta prioriterar lågt när det gäller ekonomi, juridik och marknadsföring. Vår plattform minskar denna börda genom att erbjuda stöd med avtalsfunktioner, kommunikationsverktyg och smidiga betalningslösningar. Detta skapar en stabil grund för att musiker ska kunna fokusera på det de gör bäst – att skapa och framföra musik.

Music Handshake värnar vi om:

Trygghet

Genom att tillhandahålla avancerade avtals- och betalningslösningar bygger vi förtroende och säkerhet mellan alla parter.

Smidighet

Vår plattform är designad för att vara användarvänlig, där allt du behöver finns på ett ställe för att arrangera oförglömliga musikevenemang.

Seriositet

Vi är ett team av experter med breda kompetenser som kontinuerligt utvecklar verktyg för att stärka både artisternas och arrangörernas varumärken och anseende.

Okänd titel

00:00

00:00