Press Release - Ny riktning

Äntligen! Vi som jobbar på Music Handshake är oerhört glada att nu kunna kommunicera att vi från och med idag tar bort alla administrativa avgifter. Detta innebär att du som bokar musiker och artistprojekt genom Music Handshake gör det till självkostnadspris. För dig som musiker innebär det att vi inte längre skär något från ditt gage. Så - vad väntar ni på? Varmt välkomna!

Om bolaget

Den digitala marknadsplatsen Music Handshake grundades 2019 och har sina rötter i Kungl. Musikhögskolan där flertalet av grundarna har studerat. Syftet med verksamheten är att, för musiker, radikalt minska det administrativa arbetet med bland annat ekonomi, juridik och marknadsföring samt att skapa en trygg miljö för både musiker och arrangörer av musikaliska uppdrag.

Music Handshake gör bokningsförfarandet av livemusik enkelt och tryggt samt tillgängliggör kompetenta musiker för alla typer av evenemang. Vi samverkar redan med flera av landets främsta musikhögskolor samt etablerade bokningsagenter verksamma inom nischade genrer. Detta bäddar för en professionell nivå som kommer till nytta för alla användare.

Digitaliseringen har sina fördelar. Inte minst att ett ökat utbud av bokningsbara musikaliska framträdanden bidrar till en musikalisk mångfald. Varför inte boka landets främsta tvärflöjt-solist till nästa mingelfest?

Framtid

Music Handshakes mission är att förändra och förbättra musikbranschen. Som branschen är uppbyggd idag kan kompetensområden bortom det musikaliska vara avgörande för en artists utveckling och möjlighet att kunna försörja sig på sitt musicerande. Endast ett fåtal artister har turen att vara signade av bokningsbolag som ser till artistens bästa. Music Handshake vill minimera klyftan mellan signade och osignade musiker och på så vis skapa de bästa förutsättningarna för en långsiktig och hållbar livemusikindustri.

Vår nya riktningen skapar en skalbar och autonom plattform där vi kan addera fler och fler funktioner som minimerar det administrativa arbetet och skapar ett mervärde för alla våra användare.

Skriven av

Music Handshake

Team

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.