Hur fungerar tjänsten?

Hitta rätt artist

Med Music Handshake kan du på ett enkelt och tryggt sätt hitta och boka rätt artist som matchar dina specifika önskemål. Du kan självklart bläddra fritt bland alla artister för inspiration eller chatta med oss om du behöver rådgivning. Vi samarbetar med några av Sveriges bästa musikhögskolor. Detta säkerställer en hög musikalisk nivå bland våra anslutna artister.

Hittar du ändå inte rätt så kan du alltid skapa en Annons som exponeras på våra sociala medier samt mailas ut till våra samarbetspartners för en större exponering.

Kontakta artisten

När du har hittat rätt artist skickar du enkelt en förfrågan genom att klicka på knappen Kontakta artist. Lägg till datum plats och en ungefärlig speltid för att få ett estimerat pris. Ställ eventuella frågor och beskriv dina specifika önskemål i bokningsflödet.

Avtal genereras inför varje bokning

Tydlig kommunikation är nyckeln till en okomplicerad bokning. När båda parter har godkänt bokningen genereras det ett avtal som återspeglar det som ni har kommit överens om. Music Handshake skickar därefter en faktura via mail som ska betalas för att slutföra bokningen.

Tillägg

Ljudutrustning kan komma att behövas beroende på typ av ensemble, lokal och antalet gäster. Vi hjälper dig med både rådgivning samt uthyrning av utrustning och ljudtekniker till konkurrenskraftiga priser.

Tryggt och smidigt

Vi tar bort allt krångel när det kommer till att boka livemusik. Som en ekonomisk mellanhand skapar vi trygghet och smidighet för både dig och artisten. Du betalar Music Handshake och Music Handshake betalar artisten efter en genomförd bokning.

Vanliga frågor

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.