Hur fungerar tjänsten?

Hitta rätt artist

Med Music Handshake kan du på ett enkelt och tryggt sätt hitta och boka rätt artist som matchar dina specifika önskemål. Du kan självklart bläddra fritt bland alla artister för inspiration eller chatta med oss om du behöver rådgivning. Vi samarbetar med några av Sveriges bästa musikhögskolor, vilket säkerställer en hög musikalisk nivå bland våra anslutna artister.

Om du ändå inte hittar rätt artist kan du alltid skapa en Annons som exponeras på våra sociala medier samt skickas ut till våra samarbetspartners för ökad exponering.

Kontakta artisten

När du har hittat rätt artist skickar du enkelt en förfrågan genom att klicka på knappen Kontakta artist. Lägg till datum, plats och en ungefärlig speltid för att få ett estimerat pris. Ställ eventuella frågor och beskriv dina specifika önskemål i bokningsflödet.

Avtal genereras inför varje bokning

Tydlig kommunikation är nyckeln till en okomplicerad bokning. När båda parter har godkänt bokningen genereras ett avtal som återspeglar det ni har kommit överens om. Music Handshake skickar därefter en faktura via mail som ska betalas för att slutföra bokningen.

Tillägg

Ljudutrustning kan behövas beroende på typ av ensemble, lokal och antalet gäster. Vi hjälper dig med både rådgivning samt uthyrning av utrustning och ljudtekniker till konkurrenskraftiga priser.

Tryggt och smidigt

Vi tar bort allt krångel när det kommer till att boka livemusik. Som en ekonomisk mellanhand skapar vi trygghet och smidighet för både dig och artisten. Du betalar Music Handshake och Music Handshake betalar artisten efter en genomförd bokning.

Vanliga frågor

Okänd titel

00:00

00:00