Jessica Isacsson

Jessica Isacsson

MingelFestCeremoni

Är du ute efter sång och musik till vigseln eller dopceremonin? Letar du efter något som kan höja stämningen på företagseventet eller bröllopsminglet?

Jag sjunger i en sång- och gitarrduo som spelar pop- och soullåtar från 60-talet fram till idag. Personliga akustiska tolkningar av covers framförs med stor närvaro och känsla. Duon består av mig på sång samt en gitarrist som även är sångare vilket gör att vi varvar solo- med stämsång. Vårt program har fått stor uppskattning och passar väldigt bra till företags- eller bröllopsminglet, under middagen, i baren eller hotelloungen. Boka oss även till vigseln eller dopet där vi framför era önskelåtar på den stora dagen. Varmt välkommen att besöka min hemsida www.jessicaisacsson.com och kontakta mig för bokning och mer information.

www.jessicaisacsson.com

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.