Priser

Ny riktning för Music Handshake utan några administrativa avgifter

Nu kan du äntligen boka livemusik utan att behöva betala dyra administrativa avgifter. Det kostar alltså lika mycket att boka musiker via Music Handshake som det skulle kosta att boka dem utanför tjänsten. Vad väntar du på?

Hur estimeras artistens pris?

Följande parametrar påverka den slutliga kostnaden för att boka en artist på Music Handshake:

Grundpris

Ett grundpris är ett fast pris som artisten själv får bestämma. Detta priset är basen för att artisten ska vara på plats. I vissa fall väljer artisten att bara ha ett grundpris.

Speltid

När du lägger till din önskade speltid kan en rörlig kostnad tillkomma totalpriset. Om artisten inte har ett rörligt timpris betyder det att grundpriset är artistens fasta pris.

Reseersättning

Avståndet mellan dig och artistprojektet är en parameter som kan skapa stora kostnader för artistprojektet. Genom våra intelligenta funktioner räknar vi avståndet mellan artistens hemstad och platsen för ditt evenemang. Avståndet multipliceras med ett kilometerpris som artisten själv har angett.

Inga administrativa kostnader och inga dolda avgifter

Music Handshake tar inga procentuella och administrativa avgifter. Det innebär att det inte kommer att tillkomma några externa kostnader utöver artistens egna prissättning och de eventuella tillval som du lägger till.

Moms?

De flesta artistiska framträdanden är momsfria men det finns några få undantag. Läs mer om detta på skatteverkets hemsida.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.