Så prissätts artistprojekten

Utgifterna för artistprojekten kan variera beroende på evenemangens olika förutsättningar och kundens specifika önskemål. Därför kan det vara svårt för artisten att sätta ett fast pris. På Music Handshake har vi utvecklat en intelligent prissättningskalkyl som uppskattar priset för artistprojekten. Priset kan sedan justeras senare i processen för att matcha kundens övriga speciella önskemål.

Grundpris:

Ett grundpris är ett fast pris som artisten själv bestämmer. Detta pris utgör grunden för att artisten ska närvara på evenemanget. I vissa fall kan artisten endast ange ett grundpris vilket motsvarar ett fast pris för artistprojektet.

Speltid:

När du lägger till din önskade speltid kan det tillkomma en rörlig kostnad till det totala priset. Om artisten inte har en rörlig timkostnad, innebär det att grundpriset är artistens fasta pris.

Reseersättning:

Avståndet mellan dig och artistprojektet är en parameter som kan skapa stora kostnader för artistprojektet. Genom våra intelligenta funktioner räknar vi ut avståndet mellan artistens hemstad och platsen för ditt evenemang. Avståndet multipliceras med ett kilometerpris som artisten själv har angett.

Moms:

De flesta artistiska framträdanden är momsfria, men det finns några undantag. Läs mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Inga administrativa kostnader och inga dolda avgifter:

Music Handshake tar inte ut några procentuella eller administrativa avgifter. Det innebär att det inte tillkommer några externa kostnader utöver artistens egna prissättning och eventuella tillägg som du lägger till. Gaget går oavkortat till musikerna.

Okänd titel

00:00

00:00