En hyllning till vår allas Monica Z

En hyllning till vår allas Monica Z

Konsert

Vi erbjuder arrangören ett proffsigt arrangemang med Monicas mest hyllade låtar samt berättar om hennes uppväxt, storhetstid, glädjen, sorgen och allt däremellan.

Programmet kan varieras olika format och på olika platser. Vi har framfört programmet från bygdegårdar till utomhusarrangemang som festivaler.

Peter har under hela sin aktiva period haft Bill Evans som sin stora inspirationskälla inom jazzen vilket märks framförallt i hyllningsdelen med Monica och Bill.

Erica har blivit inspirerad av Monicas sätt att framföra texter, rytmiseringar. Jazz på svenska är bland annat ett av Ericas favoritsegment inom musiken.

Med bådas intresse för jazzen, för Bill, för Monica och hennes kamrater inom musikvärlden skapas en mysig konsert där vi hoppas förmedla det bästa av Monica Zetterlund.

Tid ca 1 timma ex paus.

Pris enl ök.

Vi hoppas att ni vill samarbeta med oss.

Bästa hälsningar,

Peter och Erica

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.