The Tall Woodsmen

The Tall Woodsmen

FestCeremoniKonsert

Vi erbjuder covergigs med kringtjänster till alla typer av festliga sammanhang. Vill ni ha ett jävla röj men samtidigt att det ska låta sjukt bra och dessutom vill slippa det där smöriga som coverband ofta landar i - Boka oss!

Gigkalendern har varit mer eller mindre fullbokad ända sedan vi startade för ca 8 år sedan utan att ha marknadsfört oss någonting. Medlemmarna har spelat (och spelar) i olika band sedan ca -2004 och framåt så vi har definitivt koll på vad vi gör. Vi kan även stå för full backline (PA-högtalare, mixerbord, förstärkare, scenljus etc etc). Vi har en väldigt bred och blandad repertoar med allt från Springsteen och Eldkvarn till 90-talshits från Absolute Music-skivorna till Håkan Hellström och Winnerbäck till Millencolin, Ghost och Iron Maiden. Vi brukar även göra vissa justeringar baserat på förväntat klientel på festen. Oavsett är vi rätt väl för maximerad fest!

The Tall Woodsmen - Sveriges bästa och coolaste coverband - aldrig på bekostnad av kvalitet, igenkänning eller publiktagg!

- Covergigs

- Live-quiz

- Konferencieruppdrag

- Full backline (PA-högtalare, mixerbord etc)

- Hyr högtalarutrustning för tal och musik

Okänd titel

00:00

00:00