Linda Berving duo/ trio med gitarr/sång/violin (eller harpa)

Linda Berving duo/ trio med gitarr/sång/violin (eller harpa)

MingelFestKonsertCeremoni

Artisten Linda Berving (sång/fiol/piano) startade duon JL med premiär på Berns 2010 (gitarrist Johan Hägglund). Hon har sedan dess släppt två album, en singel, plus releaseshow på Gävle teater 2014 med topprecensioner.

Andra albumet By design (Do music records) nominerades 2017 till Gyllene skivan av Orkesterjournalen. Musiken är jazzig med en nypa pop, soul och filmiska undertoner.

Linda arbetar även med klassiskt/opera och anlitas periodvis av Svenska Kyrkan. Samtliga musikaliska projekt sammanfaller under produktionsbolaget ELMA music & productions och finns att läsa om på hemsidan. Tidigare engagemang inkluderar bland annat husband på Clarion Hotell.

Under pandemin har ny musik komponerats som så småningom blir det tredje albumet. Ett nytt spännande samarbete har inletts med harpisten Pauline Burke - Clason som bidrar till svepande drömska arrangemang i musiken.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.