Pretty Boys live akt

Pretty Boys live akt

FestMingelKonsert

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1gEMhP8vlaz2wsH6zwC68w?si=dbfa66254b1449d1

Instagram: https://www.instagram.com/prettyboysband/

Pretty Boys (+ kompband) erbjuder ett brett repertoar med en blandning av original-låtar och covers, och ett professionellt bemötande. Vi kan anpassa både innehåll och set-up beroende på publik, önskemål och lokal. Vi spelar upplyftande musik och skapar en känslomässig connection med publiken.

Vi vill med vår musik få ert evenemang att nå nya höjder - vi vet att ni brinner för evenemanget, och vi brinner för att göra det så bra som möjligt. Har ni önskemål är det bara att hojta, vi är flexibla och glada när vi vår input.

Historia

Gymnasievännerna Elin och Knut fick en dag en idé. Skulle det inte vara kul att skapa sån musik de så länge lyssnat på och spelat tillsammans Resultatet blev Pretty Boys' debut-EP "Fyfan vad kulturellt" (2021) - inspirerad av ett inside joke mellan de två, och skriven på distans under corona-hösten 2020. Debut-singeln "Ingenting" är en klassisk sommarlåt, menad att spelas på såna sommarkvällar som man aldrig vill att ska ta slut, omgiven av vänner, när solen aldrig tycks gå ner.

Efter att ha avslutat musikstudier på gymnasiet har de båda gått vidare att plugga på olika platser - Elin på musikuniversitet i London, och Knut på diverse folkhögskolor i landet, och vi har en bred kunskap och fantastisk samspelthet.

Pris enl. ök. (:

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.