Vind och Sträng

Vind och Sträng

FestMingelCeremoniKonsert

Vind och Sträng är en samspelt trio som efter många års spelande tillsammans har en blandad repertoar som sträcker sig allt ifrån klassisk musik till egna arrangemang på pop och visor. Instrumenten harpa, flöjt och viola passar väldigt fint ihop klangmässigt och skapar en behaglig och vacker ljudbild som passar som bakgrund i alla rum, eller i centrum, för just ditt speciella tillfälle. Instrumentkombinationen är även visuellt tilltalande med den vackra guldharpan som utgör trions mittpunkt (på bilderna här är en annan, mindre variant, representerad).

Vår breda repertoar gör att ni kan välja om ni önskar en blandning av klassisk/populärmusik eller enbart klassiskt eller enbart pop till ert event. Vi arrangerar också om det är någon speciell låt som önskas.

Exempel på kompositörer/artister som vi bl.a spelar: C. Debussy, M. Ravel, E. Andreé, Avicii, Adele, Ted Gärdestad m.fl.

Vind och Sträng har sin bas i Göteborg och Malmö men gör konserter längs hela den Svenska västkusten, från norr till söder.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.