KAESO

KAESO

FestKonsertCeremoniMingel

Kaeso har spelat ihop i ungefär 2 år. Vi har haft en hel del spelningar på både klubbar och olika barer som verkligen blivit succé. Kaeso har en repertoar på ungefär 2-2,5 timme som innehåller nått för alla! Gamla disco klassiker till nya popdängor och allt där emellan! Vi har studerat musik ihop i 2 år och våra lärare är några av södra Sveriges bästa frilansmusiker!

Vi kan verkligen garantera att de kommer bli en dansvänlig och extremt svängig/ ösig kväll! Om de finns önskemål på låtar som ni vill ska spelas så är vi verkligen öppna för att fixa det som behövs! Vi tycker att ni borde boka oss för att vi är en stabil grupp som spelat länge ihop och därför kan garantera vårt material vi kommer att leverera! Vi alla är erfarna och duktiga musiker som håller väldigt hög klass, det hade varit otroligt kul att få va med och förgylla denna kväll åt er!

Inspelade filmer samt filer går absolut att skicka!

Mvh/KAESO

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.