Dina Grundberg Kvartett

Dina Grundberg Kvartett

FestMingelCeremoniKonsert

Dina Grundberg kvartett presenterar jazzmusik med tonsäker sång och en svängig kompsektion. Vi presenterar ett program med genomarbetade arrangemang och lekfulla improvisationer som bidrar med glädje och får lyssnaren att drömma sig tillbaka till den tid då jazzen var populärmusik. Alla medlemmar i gruppen studerar på Musikhögskolan i Stockholm/Göteborg och har haft många frilansuppdrag i olika sammanhang.

Vi är väldigt flexibla när det gäller repertoar och kan erbjuda rivig amerikansk standardjazz till bröllopsfesten, visor och svensk jazz i Monica Zetterlund-stuk till trädgårdsevenemanget, 1920-tals vibbar till Great Gatsby partyt eller dåsiga bossa novor till fördrinkarna. Tveka inte att kontakta oss om ni önskar något speciellt musikmaterial! Vi kan också enkelt sätta ihop en blåssektion om ni letar efter ett större band. Vi kommer alltid väl förberedda och är diskreta när vi riggar, stämmer instrumenten och tar på oss finkläderna. Kontakta oss gärna om ni är intresserade av våra tjänster!

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.