Stämningsduon

Stämningsduon

MingelKonsertFest

Vi är ’Stämningsduon’ - Charles Anton Whitehouse & Marcus Lundberg - en Göteborgs-baserad trubadur-duo. Vi erbjuder musik för bröllop, dop, begravningar, fester, quiz och liknande.

Vi gör personliga, intima tolkningar och covers på dina favoritlåtar! Ge oss bara en låtlista, och eventuella önskemål om instrumentering, känsla etc, så sköter vi resten.

Vi kan även sätta ihop en personlig lista med låtar till er, baserat på önskemål om tema, genre, årtal eller känsla. Vi är måna om att erbjuda dig en personligt skräddarsydd, välkomponerad musikupplevelse. Vi kan erbjuda sång/gitarr, sång/piano eller instrumentala versioner av låtar med piano/gitarr eller solopiano.

Vi kan även erbjuda mer elektroniska tolkningar av låtar med trumkomp och syntar! Om musiken ska framföras i en kyrka, så kan vi även erbjuda musik spelad på kyrkoorgel och sång. Och om ni själva vill sjunga en låt så kan vi kompa er!

Ni kan nå oss via vår email om ni har några frågor eller funderingar: stamningsduon@gmail.com

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.