Øresund Entertainment Brass

Øresund Entertainment Brass

KonsertCeremoniMingelFest

Øresund Entertainment Brass är en ensemble bestående av handplockade yrkesverksamma musiker från England, Danmark, Sverige och Norge. Musikerna i ensemblen är prisade och välrenommerade, och har verkat i stora delar av Europa, USA, Sydamerika och Asien vid de stora scenerna, utöver sin verksamhet i öresundsregionen. Ensemblen leds av Ystadsmusikern Ossian Edlund, även han prisad av bl.a. Ystads Kommun, Konstnärsnämnden m.fl.

Ensemblen uppträder med alltifrån fyra musiker upp till så många som krävs för omfattningen av en konsert, produktion eller projekt. Med skickliga musiker är ensemblen flexibel, och har medverkat och gett bl.a operakonserter, musikalproduktioner, tv-inspelningar, oktoberfester, allsång, kammarkonserter och mycket mer.

För att komma i kontakt med Øresund Entertainment Brass, vänligen hör av dig till manager Ingmarie Annehag, ingmarieannehag@hotmail.com

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.