Teddy and The Bear

Teddy and The Bear

FestMingelCeremoniKonsert

Partyduon som gör succé vart vi än kommer och vi levererar låtar på ett sätt som ni aldrig ska glömma! 🤩🙌

Vi har tidigare erfarenhet av bröllop (både på vigsel och efterfesten), firmafester, AW, hemmafester, festivaler och klubbar med mera och vi är duktiga på att anpassa oss och vet vad som krävs för att underhålla en publik.

Just nu har vi ca 50 låtar i bagaget som vi vi vet kommer gå hem hos alla åldrar och som vi dessutom kan utantill, allt för att kunna ge så mycket som möjligt av oss själva, och ge publiken full fokus under hela giget.

   Vi älskar att bjuda på oss själva och vi levererar 50 års musikhistoria på ett sätt som ni sent ska glömma. 

   Vi kör live med två sång, akustisk gitarr och elgitarr och så har vi egna inspelade bakgrunder med trummor, bas och keyboards. Vi har all egen utrustning, högtalare för att kunna spela för upp till 250-300 personer, ljus och rökmaskiner för att kunna ge en så storslagen show som möjligt vart vi än kommer.

   Vi har många års rutin tillsammans inom live och nöjesbranschen och vet vad som krävs av oss för att kunna ge er ett minne för livet.

   Vill ni veta mer om oss så kolla in våra sociala medier här nedanför. 

Vår gamla Youtube-kanal håller vi på att göra stora förändringar i så vi har en preliminär just nu bara så ni får en uppfattning om hur vi låter. 🙂

Det var lite kort om vad vi gör och vilka vi är och vi ser fram emot att höra tillbaka från er ifall vi skulle få chansen att förgylla er dag! 🤩

Med vänlig hälsning, 

Erik “Teddy” Wirhester & Ricky “The Bear” Delin

KONTAKT:

Telefon: Erik 0703363756

E-mail: teddyandthebearband@gmail.com

www.Instagram.com/teddy_and_the_bear

www.facebook.com/tatbsweden

www.youtube.com/channel/UCpZWnuY_MJ0zh6SumM3xoxA/

Vill ni ha referenser också så är det bara att höra av er! 🤩

Okänd titel

00:00

00:00