Watts Up Coverband

Watts Up Coverband

Fest

"Händerna upp i luften, pannan mot baren, nu spränger vi taket..."

Watts Up är ett Stockholmsbaserat partyband som älskar att sprida energi och glädje, boosta partystämningen och få dansgolvet att gunga. Ingen, oavsett ålder, ska vilja sitta still när vi är på scenen.

Vi kör en högoktanig och dansant mix av 70-talsdisco, pop och rock från 80/90-talen, svenska klassiker och moderna hits. Från Earth Wind & Fire och ABBA via AC/DC, Ebba Grön och Carola till Bruno Mars, Avicci och Miriam Bryant. Låtar och artister som folk känner igen och gillar att dansa loss till, helt enkelt. Vi garanterar träningsvärk och skavsår dagen efter... 😉.

Watts Up består av sex rutinerade musiker som underhållit nöjes-Sverige i decennier. Vi spelar såväl på privata partyn och bröllop som på firmafester och diverse publika tillställningar (partybåtar, etc).

Vi erbjuder en helhetslösning inkl ljud och ljus, så att ni kan fokusera på festen och ta hand om gästerna. Så luta er tillbaka och låt oss ta hand om underhållningen.

Du hittar mer om oss på vår Facebook: https://www.facebook.com/WattsUpCoverband

____________

Det här är vad några festfixare tycker om oss...

😃 ”Wow vilket band, så bra. Massor av energi på scenen och full fart på dansgolvet. Fick verkligen igång alla. Rekommenderar dom starkt. Watts up är det bästa jag hört på länge”

😃 ”Kan rekommendera Watts Up till 100%. De tog festen till nya nivåer och det var fullt drag på dansgolvet hela kvällen. Stort tack för grymt framträdande och härlig känsla i låtvalen”

😃 ”Vilka partyhöjare ni är! Alla gästerna grymt imponerade! Stort tack för att ni gjorde min fest till en sån succé. Rekommenderar alla som vill ha en maxad kväll att anlita Watts up!”

😃 ”Detta är ett grymt bra Coverband!!! Tighta, bra låtval, lyhörda och vilket drag! Rekommenderas verkligen!!!”

😃 "Vilket grymt partyband ni är. Tre timmar med riktigt svängiga låtar som gjorde att jag nästan, men bara nästan, inte hann gå till baren!"

Okänd titel

00:00

00:00