Thilini Guldbrand

SIGNAD

Thilini Guldbrand

CeremoniMingel

Thilini Guldbrand är sångerskan med ena foten i den svenska folkmusiken och den andra i blues och soul.

Hon har under de senaste åren besökt ett antal blues och visfestivaler tillsammans med Thilini Kvartett och "Cosmetisk Heesvijk". Förutom det gästar Thilini olika projekt och medverkade som solist vid SVT's midsommarkonsert.

Thilini har erfarenhet både som solist vid bröllop, dop och begravning och även av att spela på fester med bandet Golddust.

Thilini är utbildad vid högskolan för scen och musik i Göteborg.

För ceremoni, mingel och fest rekommenderas att boka Thilini tillsammans med gitarristen Erik Björksten - duon har många års erfarenhet av att spela tillsammans.

Ord om Thilini:

”Svårt att finna orden till att beskriva Thilinis insats på vårat bröllop. Den magi hon skapar med sin röst är så speciell hon tog våra låtval och gjorde dem till sina egna på det vackraste sättet vi kunde tänka oss. Att anlita Thilini med sin känslofyllda röst kan man aldrig att ångra”

--

”Thilini Gulbrand är en fantastisk sångerska som på ett mycket proffsigt och innerligt sätt förgyllde våran vigsel. Hennes unika röst är av internationell klass med både nerv och styrka vilket gjorde ceremonin än mer oförglömlig även för våra gäster som fortfarande återkommer till musiken på bröllopet.

Hennes seriösa inställning och kommunikation innan gjorde oss trygga inför den stora dagen.

Vi visste att hon skulle framföra våra önskade sånger på bästa sätt och ta uppdraget seriöst.

Detta fick oss att slappna av och bara njuta.

Kan varmt rekommendera henne. ”

”När vi började planera för bröllop var det självklart för oss att anlita Thilini både för att förgylla vigseln och festen. Tillsammans med gitarristen Erik gjorde de vår lilla strandvigsel till något extra och låtarna vi hade valt kunde inte ha blivit bättre! Inte bara vi utan även våra gäster uppskattade verkligen den lilla extra Thilini och Erik gav till dagen. Hon har en fantastisk röst och en närvaro som ger "goosebumps" och vi ser så mycket fram emot nästa års bröllopsfest där vi får njuta av hennes sång igen!”

Okänd titel

00:00

00:00