Julia Ingvarsson

SIGNAD

Julia Ingvarsson

CeremoniMingelFestKonsert

Att få beröra människor och skapa ett vackert och känslofullt minne på den största dagen i livet ser jag som sångerska som ett väldigt viktigt och ärofyllt uppdrag! Mitt mål är att på ett personligt sätt spegla de både huvudpersonerna och med min långa erfarenhet av sångframträdanden i både små och stora sammanhang känner jag att jag har de rätta förutsättningarna för att skapa en unik upplevelse.

Jag har arbetat professionellt som sångerska under 10 års tid, varav 5 år på Wallmans Salonger i både Olso och Köpenhamn. Här har jag fått röra mig mellan många olika musikaliska genrer vilket gett mig värdefull kunskap då det kommer till att skapa en oförglömlig dag.

Referenser:

Lasse Holm:

''Med stark närvaro och professionell inställning till allt i en tuff bransch är Julia Ingvarsson ett föredöme både som sångerska och entertainer.''

Ingvar Bengtsson - Sångpedagog, Mindvoice:

’’Julia är en fantastisk trygg och säker sångerska. Hennes röst har allt man kan önska. Dynamiken går från att kunna sjunga otroligt mjukt och känslosamt till att använda rösten med absolut högsta tryck och dramatik. Få sångerskor behärskar använda den fulla rösten i så brett register som Julia med enkelhet gör. Det som ändå sätter pricken över i:et är Julias musikalitet och känsla som får lyssnaren att gång på gång rysa med så ljuvlig gåshud att man bara vill ha mer och mer. Ett stort hjärta och en mycket generös själ är det personliga avtryck Julia lämnar när man träffar henne privat.’’ 

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.