UnderlandsOrkestern - Bröllop

SIGNAD

UnderlandsOrkestern - Bröllop

CeremoniFest

Underlandsorkestern är blåskvintetten som är specialiserad på filmmusik från storfilmer så som Sagan om Ringen-trilogin, Star Wars och Harry Potter. Med sitt breda klangspektra blir ensemblen en portabel symfoniorkester i miniformat, perfekt anpassad för att framföra din favoritmusik var du vill. Romantiskt, storslaget eller festligt, unika i sin genre ser dem till att ni får rätt soundtrack till er stora dag!

Kvintetten kan bokas för framförande under ceremoni/vigsel, eller som underhållning till festen.

Ceremoni/Vigsel

Ensemblen passar mycket bra för framförande i stora lokaler med mycket akustik, så som t.ex. kyrkor, och bidrar till en mäktig känsla som bara filmmusik framförd live kan göra.

Fest

Önskar du filmmusik-tema även på festen kan kvintetten stå för underhållningen. Utklädda till karaktärer från er favoritfilm framförs musik i kombination med spex, teater och quiz. Allt utefter era önskemål.

Kvintetten har en repertoarlista från vilken man gärna får välja sin musik. Kontakta oss om ni vill se listan. Skulle man önska framförande av filmmusik utanför repertoarlistan tillkommer en avgift för noter och repetition av det nya stycket.

Ensemblens medlemmar träffades på Musikhögskolan i Malmö där de alla studerade. Idag är alla färdigutbildade och aktiva frilansmusiker inom Sveriges musikliv.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.