Jonas Snitt

SIGNAD

Jonas Snitt

FestMingelCeremoniKonsert

Behöver du livemusik som får stämningen att lyfta?

Oavsett tillfälle så ordnar jag så att ni får den mest passande livemusiken! Jag bjuder på den musikstil som ni önskar, allt ifrån Pop/Rock/Soul/Jazz/Funk och Svenska sånger! Om ni vill ha covers, egenskrivna låtar eller kanske en blandning av båda så ordnar jag det!

Jag kan uppträda solo bara med sång och gitarr eller spela med mitt band som består av trumset, bas och piano!

Jag har bland annat medverkat i The Voice på TV4, spelat live på radio P4 och har väldigt stor erfarenhet när det gäller live uppträdanden! Några av dom platser som jag tidigare spelat på: Konserthuset i Stockholm, Kungsträdgården, Stadshuset Blå Hallen, Münchenbryggeriet, Fotografiska, Edsviks konsthall, Gubbhyllan Skansen, East Stureplan, Lasse i Parken, Bank Hotel Stockholm...

Referens ifrån bröllop i Sandhamn:

Vi sökte en unik röst, en kraftfull röst, en röst med soul, en röst med känsla, en röst med ett komplett register som kunde beröra oss ända in i själen, få hjärtat att pumpa och tårarna att rinna.

Jonas är en musikaliskt gudabenådad begåvning med sin röst och sin gitarr!

Vi känner sådan tacksamhet att vi hittade honom till vårt bröllop. Den 8 sept 2018, på en klippa i Stockholms skärgård, den mest perfekta dagen i våra liv! Där och då satte Jonas den mest skinande guldkant på vår vigsel; pirrande lycka, gåshud som reste sig, tårar längs kinderna, känslor överallt och total eufori!

Tack för allt Jonas!

// Mr & Mrs Eklöf

Okänd titel

00:00

00:00