Leo Beck

SIGNAD

Leo Beck

FestMingelCeremoni

Jag är Stockholmstrubaduren med många års erfarenhet från musik-, högtids- och nöjesbranschen. Jag har varit verksam som trubadur i Stockholm i ca 20 år.

Mitt mål med varje uppdrag är att få till ett lyckat, professionellt, stämningsfullt och/eller roligt arrangemang. Jag medverkar på alltifrån mindre och intima event, till stora bröllop, dop och födelsedagsfester. Beroende på önskemål och förutsättningar framträder jag i olika konstellationer såsom singelartist, duo eller fullt band.

Idag är jag en etablerad trubadur och artist i Stockholm med ca 100 spelningar per år.

Planer ni ert bröllop? Jag står för passande och stämnings- och fartfull livemusik till vigseln, minglet och festen. Allt på ett ställe, bra va?

Ni får ett musikaliskt och visuellt minne från den stora dagen.

Varmt välkommen!

Referens från nöjd kund:

Leo Beck har varit vår samarbetspartner de senaste åren. Under dessa år har han bevisat att han är en riktigt bra underhållare som alltid levererar kvalitet. Vi gillar Leo skarpt och jobbar med honom så ofta vi kan.

Joakim Losin & Johan Thor - Samarbetspartner till Carlsberg Sverige AB

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.