Annika Winberg

SIGNAD

Annika Winberg

CeremoniMingelFest

Jag brinner för att göra musik i total närvaro, att genom djup självkontakt fånga känslan i rummet och skörheten och det heliga i stunden.

Jag erbjuder sång och cello med ackompanjemang för vigsel, mingel och fest.

Det är en stort förtroende att bli inbjuden att sjunga på den viktigaste stunden i livet, och jag tar mina uppdrag på största allvar och är mån om att tillsammans skapa den vigsel och fest Ni längtar efter. Jag kan även erbjuda specialskriven musik för Er stora dag, samt ordna ackompanjemang av mindre ensemble ifall Ni så önskar. Jag sjunger på svenska, engelska, franska och spanska.

Jag har gedigen erfarenhet av att erbjuda vigsel- och mingelmusik från mina många år som verksam artist i norra Kalifornien. För närvarande läser jag musikproduktion på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm, skriver och producerar musik, samt arbetar som ljud- och inspelningstekniker. I mars släppte jag mitt egenproducerade album All I Am, som går att hitta på Spotify.

Behöver Ni hjälp med inspelning / streaming av Er stora dag är jag med glädje behjälplig inom detta område också.

"Annika har en otrolig närvaro som artist och leder sin publik med värme och humor in i en musikalisk resa. Hennes röst träffar rätt i hjärtat och hon har en fantastisk förmåga att förmedla känslor genom sin musik, som inte lämnar någon oberörd. Jag kan varmt rekommendera henne till den som önskar en musikalisk upplevelse med känsla."

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.