UnderlandsOrkestern - Konsert

UnderlandsOrkestern - Konsert

Konsert

Underlandsorkestern är en blåskvintett som är specialiserad på filmmusik från storfilmer så som Sagan om Ringen-trilogin, Star Wars och Harry Potter. Med sitt breda klangspektra blir ensemblen en portabel symfoniorkester i miniformat, perfekt anpassad för att framföra din favoritmusik.

Kvintetten kan bokas med sitt fulla konsertprogram "Expecto Patronum", där ett urval av hits från filmens världs framförs varvat med teater och underhållande mellansnack av musikerna, utklädda till filmiska karaktärer. Kvintetten kan också bokas för mer nedtonade konserter eller för framförande av enstaka musikstycken.

Ensemblens medlemmar träffades på Musikhögskolan i Malmö där de alla studerade. Idag är alla färdigutbildade och aktiva frilansmusiker inom Sveriges musikliv.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.