Anna Christoffersson

SIGNAD

Anna Christoffersson

Konsert

Rösten som går rakt in i hjärtat.

Vi erbjuder även digitala lösningar!

Anna Christoffersson är grammisnominerad sångerska, musiker, prisbelönad kompositör, och en av Sveriges mest uppskattade live-artister med en unik kontakt med sin publik. Sedan debuten har hon släppt fyra kritikerrosade album. Hon har också släppt ett antal singlar, gästat på många album inom gospel, hiphop, folkmusik, pop. Anna har turnerat i tre världsdelar, och spelat på jazzklubbar, festivaler, radio, TV, kyrkor, arenor, och högtidliga konserter.

På Casino Cosmopol hade hon under våren 2018 en stående show.

Anna spelar solo vid pianot eller tillsammans med fantastiska musiker ur Sveriges absoluta toppklass.

”Anna var fantastiskt lyhörd för vilken känsla vi ville uppnå. Allt från låtval till anslag och genomförande hade en mening och då blir det så nära magi man kan komma! Anna är varm, generös, professionell och med en röst som berör ända in i hjärtat.’’

/ Anna Blänning, Lärarförbundets stora kongressfest

''En exceptionell sångerska'' Dan Backman, SvD

''Ren katarsis'' Ttella

''Röstmagi'' Norrhyttedagarna

''Anna Christofferssons röst är som ett instrument i sig. Hon rör sig fritt i en musikvärld som tar sitt avstamp i jazz och soul men samtidigt flörtar med både rock och gospel..'' Anna Reet Gillblad

”Hon är soul, jazz och pop, kan bita ifrån som Aretha Franklin och smeka som Lisa Nilsson, men låter allra mest som sig själv... Det bästa jag hört på mycket, mycket länge”, skrev DN:s Martin Nyström om albumet Rivertime.

Alla evenemang och alla behov är otroligt olika - så därför varierar också upplägg och pris. Ingenting är för stort eller för smått för att skapa magi.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.