The Jazzcats

SIGNAD

The Jazzcats

FestMingelKonsert

Glädjefylld Jazz som passar perfekt till minglet eller bröllopsfesten!

The Jazzats tar dig tillbaka till den tiden då Nalen i Stockholm fortfarande stod I full blom med dans, skratt och skålar enda in på småtimmarna. Gruppen består av några av Sveriges främsta jazzmusiker i ett och samma band och tillsammans skapar de energifylld musik som sätter guldkant på ditt evenemang. The Jazzcats spelar instrumental swing från 30/40-talet med några inslag av vokala klassiker som spelats in av b.la. Nat King Cole och Frank Sinatra. Framträdandet låter som ett storband fast i ett litet format och personligare – alla röster hörs och når ut.

Bandet är garanterat en stämningshöjare på bröllopsfesten men fungerar även utmärkt som lyxig bakgrundsmusik på mingeleventet.

Samtliga bandmedlemmar har studerat vid Kungliga Musikhögskolans Jazzmusikerprogram i Stockholm och spelar/turnerar regelbundet i och utanför Sverige med olika band.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.