Anna Christoffersson - sång från själen

SIGNAD

Anna Christoffersson - sång från själen

CeremoniFestMingel

Genom levande musik och sång kan känslor både lyftas, förstärkas och förlösas under de viktigaste dagarna och tillfällena i våra liv. Bröllopet hör definitivt till dessa, eller hur?

''Tusen tusen tack för igår! Det var helt magiskt vackert! Vi är så nöjda och kommer rekommendera dig till alla vi känner. Och garanterat fråga dig igen!

Tänk att den rösten ville sjunga för oss! Det är vi så väldigt glada för. Varmaste tack! Kram från oss!'' Caroline Jonasson

Jag erbjuder sång och musik till bröllopets alla delar - vigsel, mingel och fest. Självklart erbjuder jag även digitala lösningar.

För Din ceremoni erbjuder jag också specialskriven musik och text.

Alla bröllop är unika och jag erbjuder antingen solosång av era valda älsklingssånger eller helhetslösningar med sång, musiker, och även hjälp med hela upplägget.

Alla tillfällen och alla behov är så otroligt olika och därför varierar också priset. Hör av er så hittar vi den bästa lösningen för Er. Ingenting är för stort eller för smått för att skapa magi och närvaro genom musik.

Vi erbjuder delbetalning.

"Anna bar vår vigsel."

"Vilken upplevelse!"

”Tack för helt fantastisk musik!” 

”Anna kändes som en nära vän till oss i kyrkan.”

” Du satte hela stämningen, tack!”

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.