Sa'ra Charismata

Sa'ra Charismata

KonsertFestMingel

Mitt namn är Sa'ra Charismata.

Syftet och ambitionen med mitt artisteri är att vara en röst för en ny generation som söker efter mer substans i mainstream musik, en målgrupp som inte får sina behov tillfredställda via breda media utan ser sig själva som sökare.

Högenergiska scenframträdanden och starka pop refränger är själva navet och tanken med mitt artisteri är att fungera som en trojansk häst som för in en nutidsdialog till publiken med ambitionen att musiken på nytt ska kunna spela en avgörande roll i samhällsbildningen som på sextio- och sjuttiotalets mest omvälvande år.

Musiken måste pånytt kunna vara den ultimata katalysatorn för att få till förändring och samtidigt öppna en plattform för världsliga samhällsfrågor.

Jag brukar beskriva min musikstil som ”Protest Pop”, en term jag själv myntade. Protest Pop är en blandning av punk, hiphop, och catchy pop hooks. Men den röda tråden i alla mina roliga och högenergiska låtar är mina intelligenta texter som förmedlar samhällsbildande budskap, självkärlek, personlig makt, och förståelse för livets organisation.

Sedan jag började detta projekt som Sa’ra Charismata har jag haft en del framgång. Som oberoende

artist och låtskrivare har jag bl.a. uppnått en miljon Spotify streams och tagit mig till etta på

studentradiolistan med debutsingeln “Gold Digga”. Min uppföljarsingel ”Mushroom” plockades upp

direkt av Sveriges Radio P3 och P5 där den snabbt klättrade på listorna och spelades hela sommaren

2015. Jag nominerades i kategorin ”Rookie Artist of The Year” på Denniz Pop Awards 2014.

Jag har också spelat på Roskilde Festival och Peace & Love, gett ett TEDx talk där fokus var på min resa och musikens makt att förändra världen, och blivit listad av Sveriges ledande musikjournalist Jan Gradvall som ”En av Sveriges nästa stora stjärnor” (Dagens Industri).

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.