Super Trouper - ABBA-tribute

Super Trouper - ABBA-tribute

FestKonsert

Super Trouper spelar ABBAs låtar på ABBAs eget vis – som vi alla känner igen dem.

De återskapar såväl det klassiska ABBA-soundet som den visuella ABBA-upplevelsen då till och med kläderna är omsorgsfullt återskapade efter originalen. Super Trouper består av de fyra “abborna” och även ett suveränt kompband som utgörs av några av Sveriges skickligaste musiker. Mången betraktare har slagits av den förbluffande röstlikheten hos de båda tjejerna som gestaltar Agnetha och Frida.

Sedan starten 1996 har Super Trouper gjort åtskilliga spelningar, på bl.a. stora företagsfester, krogar, gatufestivaler, klubbar, hotell, universitet, personalkonferenser och privata fester. Bandmedlemmarna har spridit ABBA-nostalgi i världens alla hörn; Thailand, Vietnam, USA, Spanien, Holland, Cypern, Tyskland, Danmark, Finland och Norge.

ABBA passar naturligtvis utomordentligt när man vill visa sina internationella gäster det finaste vi svenskar har i musikexportväg. Under de åtta år ABBA befann sig på världstoppen turnerade man endast 16 veckor, och besökte då bland annat USA, England, Japan och Australien. För er som missade dessa unika framträdanden finns nu återigen chansen att uppleva guldkornen ur ABBAs fantastiska låtskatt – Live!

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.