Highway To Helg

Highway To Helg

CeremoniFestMingelKonsert

Livemusik av proffs - snabbt och smidigt - riktigt röj!

Highway To Helg är ett coverband som bildades på Musicians Institute i Hollywood, för att nyttja medlemmarnas kompetens inom livemusik och underhållning. Nu är HTH ett välrenommerat band som framträder på företagsevent, bröllop, privata fester och after-ski över hela Sverige med hits från 1960-talet till idag.

Samtliga musiker i HTH är yrkesutövande musiker och syns med artister som Love Antell, Thomas DiLeva, Ola Salo, Emil Assegård, Viola Martinsson, Billy Edd, Fröken B och Anna Ternheim. 

HTH levererar den stämning som eftersträvas, om det så är soft bakgrundsmusik eller det röjigaste dansgolv du varit med om. 

HTH har alltid modern scenteknik av högsta klass. Det går också bra att spela musik från t ex Spotify och talmikrofon finns att tillgå.

När du bokar Highway To Helg är det alltid enkelt och smidigt. Du ska bara tänka på att ha roligt på din fest.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.