KALASFOLKET

KALASFOLKET

CeremoniFestMingelKonsert

Fartig folklig musik som utgår från svensk och nordisk folkmusik med rötterna i Ångermanland i nya spännande tappningar, med inslag av världsmusik och arrangerat i modernare former som hårdrock, reggae, rock'n'roll och jazz. Bandet spelar både elförstärkt (trummor, elgitarr, elbas, dragspel) och "unplugged "(cajon, gitarr, bas, fiol och dragspel), på pubar, festivalscener och till dans! Repertoaren består i huvudsak av nya låtar och låtar upptecknade i Anundsjö, men också av kändare spelmanslåtar arrangerade på nya sätt. Bandet är aktuella med nya EP:n Älvornas dans och i början av 2020 kommer första fullängdaren.

Bandet spelar gärna akustiskt ("unplugged") på t.ex. bröllop, mingel och till dans och elförstärkt på pub- eller festivalscenen.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.