AORA

KMH

AORA

CeremoniFestMingelKonsert

Sex unga röster blir till en när vokalgruppen Aora bjuder in till sitt musikaliska universum. Från sentimentala, spröda harmonier till det orädda kraftfulla eller rytmiskt lekfulla; Aora har ett mångsidigt och fräscht sound som passar de flesta tillfällen och scener. Gruppen som bildades 2016 har två sommarturnéer i bagaget, silver i ”Leipzig International A Cappella Contest” 2019 och en stabil rutin av att ge konserter, sjunga på bröllop, mingel och festivaler.

Styrkorna hos sex sångare med var sina musikaliska kompetenser och erfarenheter kombineras tillsammmans i en varierande repertoar. Från pop, jazz och soul till visa och folk, där rösten som instrument utgör den röda tråden. Allt insvept i originalarrangemang av sångarna själva.

Gruppen är baserad i Stockholm och Uppsala, och har vid behov möjlighet att ansvara för all ljudutrustning som behövs. Aora erbjuder ett flexibelt program, både till längd och musikstil och anpassar sig gärna efter era önskemål. Missa inte att kontakta Aora för att skräddarsy ett upplägg som passar just er!

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.