Dom Där, Du Vet..

SIGNAD

Dom Där, Du Vet..

FestMingelCeremoni

"Dom Där, Du Vet..." kan utlova ett ruskigt glatt ös, festsällskap som hoppar, skrattar och skrålar med i en smittande happy blandning av allt mellan lättpunk och heavy schlager. Största meriterna är spelningar för Sveriges regering, SEB, Indiska, Swedbank, på Engelen, Vindhem, Kolingen, Artipelag och Stockholm Stadion (ja, i Djurgårdens IFs festlokal i alla fall..), på 30-, 40- 50-, 70- och 100-årskalas, och med bland andra Ola Salo, Anna Sahlene, Simon Zion, Ted Åström och Tess Merkel som gästartister.

Allra mest frekvent – och mest uppskattat – är bröllopsspelningarna. Vi får ofta höra att vi “gjorde festen” vilket är svårt att tro, då vi tycker det är brudparet, bröllopssällskapet och den allmänna kärleksfulla atmosfären som gör festen. Vi har till och med, från flera håll, galet nog fått kommentaren att vi är det bästa band de nånsin hört… :-)

Om man ska försöka sig på ett svar på varför folk säger så, så beror det nog framför allt på att vi INTE ser oss som ett band som “uppträder" inför en “publik”, utan snarare en “partymotor” som blir ett med sällskapet och skapar en bubblande och varm kärleksgryta. Gärna med någon ur sällskapet som gästartist. Vi köra också ofta och gärna hysteriskt rolig musik-quiz till middagen. Och vill man inte ha fullt ös hela tiden, så kör vi samma låtar fast i bossa nova-version.

Vi är också väldigt flexibla. Kan variera oss även budgetmässigt, beroende på vilka extra festligheter man vill lägga till.

Okänd titel

00:00

00:00

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse och våra tjänster. Om du accepterar användandet, var god välj “Acceptera”. Om du önskar anpassa inställningarna, var god välj “Inställningar”. För mer information, läs gärna vår Cookiepolicy.