Operafavoriter!

SKFM

Operafavoriter!

FestMingelCeremoniKonsert

I Operafavoriter! bjuder vi er på de allra främsta, mest välkända duetterna och ariorna ur operans värld. Hör hur Carmen berättar om kärlekens nyckfullhet i Habaneran, hur Lauretta bönar till sin pappa i O mio babbino caro, följ med när Lakmé och Mallika plockar blommor i den fantastiska Blomsterduetten och mycket, mycket mer.

Vi erbjuder ett färdigt program med operans främsta pärlor på 20 minuter till er fest, ert evenemang eller vilket annat tillfälle som helst. Vi kan även erbjuda ett program på 30 minuter vid förfrågan, och speciella önskemål på annan programlängd eller andra sånger går även det att förhandla fram.

Piano behöver finnas på plats.

Kine, Mathilda och Albert har många års högskolestudier i musik bakom sig, och alla tre är nu studenter vid Malmö Opera Academy vid Malmö Opera/Malmö Musikhögskola – en utbildning för morgondagens operastjärnor.

Kine Sandtrø - Sopran

Mathilda Bryngelsson – Mezzosopran

Mathilda tidigare utbildats bland annat vid Operahögskolan i Stockholm. Hennes operadebut var 2019 som Mercedes i Carmen med Lyriska Sällskapet i Gävleborg, och hon framförde senare samma vår rollen som Medoro i Ramström/Händels Orlando på Confidencen i Stockholm, producerat av Kungliga Operan/Unga på Operan. Mathilda är även en flitigt anlitad oratoriesångerska.

För mer info: www.mathildabryngelsson.com

Albert Van Pham - Piano

Albert Van Pham är en pianist och är uppvuxen i Småland. Han studerar nu som repetitör vid Malmö Opera Academy och Kungliga musikkonservatoriet i Köpenhamn. Tidigare studier har varit vid Musikhögskolan i Malmö för Hans Pålsson. Albert har även en duo för fyrhändigt piano med pianisten Miyu Manabe och har framträtt i Paris och Osaka. Albert är även ofta anlitad som kammarmusiker och spelar ofta ihop med sångare. Relationen mellan musiken och texten är verkligen något som han har ett stort intresse för.

Okänd titel

00:00

00:00